Възможности, които дава платформата

Продажба на платено онлайн съдържание

Бързо и лесно може да създадете съдържание, което да е видимо само за клиенти, които са направили покупка на избрани от вас продукти. Може дори съдържанието, което показвате на клиенти да е различно според това какво са купили. Функцията е идеална за преподаватели или тези, които искат да споделят своя професионален опит на свои подражатели и последователи.

Създаване на уеб сайт без програмиране

Не е нужно да знаете да програмирате, за да си направите функционален и красив уеб сайт за бизнеса си. Може да го създадете и да го обновявате през компютър или мобилно устройство. Така ще може да имате информация за вашия бизнес, продукти или услуги и да може да бъдете намирани по-лесно от клиенти. 

Мултимедийни галерии, които се зареждат изключително бързо

Галериите могат да поддържат, изображения, видео и аудио файлове и документи. Направени са така, че да може да отворите страница със стотици файлове и това да стане без особено забавяне.

Ако вече имате сайт, но искате да се възползвате от функционалността на галериите, може да купите абонаментен план, който да ви даде тази възможност и да вградите галерии с файлове във ваш съществуващ сайт. 

Възможност за смяна на изгледа на сайта по всяко време

Може да сменяте изгледа на сайта, който създавате само с няколко щраквания дори след като сте го напълнили със съдържание.

Поддръжка на сайт на няколко езика

Възможно е поддържането на съдържание на сайта на няколко езика.

Интернет магазин

Създаване и поддръжка на онлайн магазин, продаващ физически и цифрови продукти и услуги, разпределени в категории и подкатегории. Модулът дава възможност за търсене в продуктите и категориите. Поддържа плащания с банкови карти в България и PayPal за разплащания в чужбина. Позволява управление на състоянието на поръчките и дава възможност за наличие на продуктови отстъпки и отизиви на клиенти за продуктите.

Плащанията се правят през оторизирани банкови системи и в базата данни на вашия сайт не се складира никаква информация за клиентски карти.  

Модул за създаване и изпращане на фактури

Дори да не разполагате с абонаментен план, който поддържа интернет търговия, пак ще може да се възползвате от модула за създаване и изпращане на фактури. Фактурите могат да бъдат сваляни като файлове на ваше устройство, както и изпращани  през платформата на клиенти.

 

Формуляри за контакти или поръчки

Създаването на страница за контакти с формуляр, през който да се изпращат запитвания става за секунди. Формулярите могат да бъдат променяни и организирани по разнообразни начини според нуждите Ви..

 

Блог

Поддръжката на блог е налична в платформата. Позволява и известяване на абонатите ви по имейл. Оптимизиран е добре според известни SEO стандарти.

 

Списъци с имейл абонати

Арт Портфолио позволява известяването на имейл абонатите Ви чрез писма относно новини и промоции. 

 

Публикуване под собствен домейн

Ако имате купен собствен домейн е възможно да го настроите така, че вашият сайт да се отваря под това име. В платформата се поддържат неограничен брой имена на домейни, които могат да сочат към вашия сайт, но организирани така, че да не намалява ранга на сайта в базите данни на търсачките.

 

Статистики за посещенията на сайта и в реално време

Освен стандартни статистики за посещения за период и източници, от които идват посещенията към сайта, може да гледате и какво става на сайта ви в момента.

 

Възможност за добавяне на допълнителен HTML код

Някога се налага да се добавят външни модули или съдържание чрез добавяне на т.нар. HTML код. Добавянето на такъв код е възможно на много места в страниците, както и глобално за целия сайт.

 

Модул за избор на снимки от фотосесии

Ако сте фотографи или дизайнери може да предоставите на клиентите си галерии със снимки, на които автоматично се добавя воден знак. Клиентът може да посочи кадри, които след това идват в удобен за вас вид, за да бъдат отсяти измежду всички заснети и да могат да бъдат обработени. Предаването на файловете се извършва отново през платформата. Поддържа се и автоматично изпращане на файловете след получаване на плащане с карта или през PayPal. Може да използвате собствен домейн и брандиране, под които да показвате галериите на клиентите си.